Samarbeta med oss!

Samarbete!

 

Vad roligt att du är intresserad av ett samarbeta med oss!

 

Om du precis som oss brinner för att hjälpa andra och vill tillsammans med oss uppmärksamma barnfattigdomen i Sverige, så är vi helt rätt välgörenhetsorganisation för er!

 

Våra samarbeten är helt kostnadsfria och vi betalar heller inte ut några arvoden till våra samarbetspartners. Detta då vi är en ideell organisation som hjälper barn som lever i barnfattigdom i Sverige. Allt som samlas in går oavkortat till barnen och deras familjer!

 

 Vi behöver veta lite mer om dig:

 

Skriv om dig själv:

Varför ska vi samarbeta med just dig?

Vad du heter på dina sociala medier.

Varför vill du hjälpa Paint4kidz?

Vilka sociala medier använder du främst?

 

Vi hörs snart!


Paint4kidz – för barn av barn!

Tidigare samarbeten:

Samarbete: Gustav Holmberg även känd som Electrovibes!


Lördagen den 21 augusti kl. 20:00 kommer Gustav sända live på sin Twitch kanal där han kommer uppmärksamma vårt arbete!


Länk till Electrovibes twitch här


Som pappa till tre jättefina pojkar är Gustav väl medveten om hur världen ser ut och att den alltför ofta inte är så rättvis och enkel. Mat, kläder och födelsedagspresenter är inte en självklarhet för alla barn.

Gustav jobbar själv som fritidsledare och vet hur viktig den vuxna kontakten är, för att barnen ska känna sig hörda och sedda. Sin fritid spenderar han tillsammans med sin fru och barn och det blir även en del Tiktok. Med hjälp av sin roliga karaktär Rulle och sig själv inspirerar och roar han sina följare.

När Alexandra frågade Gustav om han ville hjälpa Paint4kidz, var svaret snabbt Ja!

Vi är så tacksamma för hjälpen vi får med att nå ut till fler och att öka medvetenheten om hur barnfattigdomen slår hårt emot svenska barn runt om i Sverige.


Paint4kidz – För barn av barn!