Våra Barnambassadörer

Nova-Li Najström 14 år


Nova-Li är Paint4kidz första Ambassadör och tillsammans med Alexandra driver de båda organisation framåt. Det är deras ideér som är grunden för allt inom Paint4kidz.


Nova-Li svarade snabbt ja på att bli ambassadör för Paint4kidz, då hon gillar att man har kul och målar samtidigt som man hjälper barn runt om i Sverige.

2021 bestämde sig Alexandra och Nova-Li att driva Paintkidz tillsammans.


Hennes föräldrar är båda lika stolta och glada över sin dotters engagemang.


""Ända sedan hon var liten, så har hon alltid varit mån om att alla ska ha det bra och må bra. Hon har även varit kreativ på olika sätt sedan tidig ålder. Det dansas, sjungs, målas och pysslas i stort sett hela dagar här hemma. Det är fantastiskt att se hennes empati för sina medmänniskor och förmågan att kunna se bortanför sig själv och sina behov. Vi blir oerhört stola som föräldrar över henne och hennes tänk att vilja hjälpa till på de vis hon kan. När hon fick frågan om att vara med i Paint4kidz så sa hon ja utan tvekan och hon har vårt stöd till 100%. Barn som hjälper barn, det är fantastiskt!

/Stolta Föräldrar"

Vill du bli ambassadör?

Ansök Här!


Eline Johansson 9 år


Eline är vår ambassadör från Vänersborg.

Här är en kort beskrivning från hennes mamma.


Eline är en glad, omtänksam & sprallig tjej på snart 9 år. Hon är född med Dysmeli, vilket gör att hon har en stump på höger arm. Eline tycker om förutom att måla, djur, youtube, TikTok & sina vänner.


Jag tycker det är en underbar idé med paint4kidz, alla har rätt till en bra jul Det är ju liksom barnens högtid.

Eline är en väldigt kreativ själ, men även väldigt själv kritisk så detta med abstrakt är perfekt för det kan inte bli fel! Eftersom vi själva haft det svårt så vet hon värdet av pengar & vet att alla inte har råd med julklappar.