Våra Ambassadörer

Nova-Li Najström 11 år


Nova-Li är Paint4kidz första Ambassadör och tillsammans med Alexandra driver de båda organisation framåt. Det är deras ideér som är grunden för allt inom Paint4kidz.


Nova-Li svarade snabbt ja på att bli ambassadör för Paint4kidz, då hon gillar att man har kul och målar samtidigt som man hjälper barn runt om i Sverige.

2021 bestämde sig Alexandra och Nova-Li att driva Paintkidz tillsammans.


Hennes föräldrar är båda lika stolta och glada över sin dotters engagemang.


""Ända sedan hon var liten, så har hon alltid varit mån om att alla ska ha det bra och må bra. Hon har även varit kreativ på olika sätt sedan tidig ålder. Det dansas, sjungs, målas och pysslas i stort sett hela dagar här hemma. Det är fantastiskt att se hennes empati för sina medmänniskor och förmågan att kunna se bortanför sig själv och sina behov. Vi blir oerhört stola som föräldrar över henne och hennes tänk att vilja hjälpa till på de vis hon kan. När hon fick frågan om att vara med i Paint4kidz så sa hon ja utan tvekan och hon har vårt stöd till 100%. Barn som hjälper barn, det är fantastiskt!

/Stolta Föräldrar"

Joline 9år

ifrån Rö-Rimbo

 

Joline är en glad och energifull tjej som alltid har varit väldigt kreativ!

 

Hon har alltid älskat pyssla, måla och skapa!

Hon tycker också väldigt mycket om att dansa och sjunga!

Hon tycker mycket om djur och är väldigt intresserad av hästar!

 

Joline har alltid varit väldigt omtänksam och väldigt mån om sina nära och kära, men även alltid brytt sig om andra medmänniskor!

 

 

Denna idé som Paint4kidz har kommit på att både få måla och chansen att kunna få hjälpa andra barn, tycker både vi och Joline är helt fantastiskt!

Romeo 9år

ifrån Kumla


Romeo Beiruti är 9 år. Han är glad och busig och hans största intressen är att umgås med vänner och sina systrar. Han vill delta i detta för att han vill hjälpa andra barn som behöver stöd. 

 

Vi föräldrar (Michel och Josefina Beiruti) tycker att det är jättefint av de att de vill stötta andra barn som behöver det. Vi känner att det är viktigt att våra barn har empati för andra och försöker att ge de så bra värderingar som möjligt i sin uppväxt.


 

Felicia 10 år

ifrån Billdal


Felicia är 10år och bor växelvis med sin pappa, bonusmamma och lillasyster i Billdal samt hos sin mamma. Felicia är världens snällaste tjej, väldigt omtänksam och inkluderande mot alla. Hon älskar bla att måla, pyssla cykla, åka inlines och kickbike, hjälpa till i köket med matlagning och bakning, leka med lillasyster, hänga vid havet och vara med kompisar. Att få chansen att vara ambassadör för Paint4kidz var något hon glatt nappade på direkt! Att hjälpa andra när man kan och tänka på sina medmänniskor är värderingar som vi stolt ser att Felicia lever upp till hälsar pappa och bonusmamma. 

Ellen 10 år

från Ransby


Ellen är en sprallig tjej som gillar hundar, att hoppa trampolin och åka slalom.

Hon är kreativ, har massor av fantasi och gillar att pyssla o skapa i olika tekniker.

Ellen är omtänksam och ser fram emot att kunna hjälpa barn som har det svårt. 


 

Vill du bli ambassadör? Ansök Här!Eline Johansson 9 år


Eline är vår ambassadör från Vänersborg.

Här är en kort beskrivning från hennes mamma.


Eline är en glad, omtänksam & sprallig tjej på snart 9 år. Hon är född med Dysmeli, vilket gör att hon har en stump på höger arm. Eline tycker om förutom att måla, djur, youtube, TikTok & sina vänner.


Jag tycker det är en underbar idé med paint4kidz, alla har rätt till en bra jul Det är ju liksom barnens högtid.

Eline är en väldigt kreativ själ, men även väldigt själv kritisk så detta med abstrakt är perfekt för det kan inte bli fel! Eftersom vi själva haft det svårt så vet hon värdet av pengar & vet att alla inte har råd med julklappar.


Nadia Bech 11år

ifrån Sala

 

Nadia, 11, älskar att vara kreativ och hjälpa andra så Paint4kidz passar perfekt! Jag vill hjälpa mina vänner Nova-Li och Alexandra att hjälpa de som inte har det så bra.


 Vi föräldrar är stolta över både Nadia och hennes vänner, det är underbart att se att de engagerar sig i viktiga samhällsproblem.


Barn som hjälper andra barn är så ärligt och storhjärtat som det bara kan bli. /Maria Bech

Angelina 7år

ifrån Kumla

 

Angelina Beiruti är 7 år. Hennes största intressen är att måla och pyssla, hon har alltid haft väldigt mycket kreativitet. Hon vill också göra detta för att hon tycker att alla barn förtjänar att må bra och för att det känns bra att kunna stötta någon som behöver det.

 

Vi föräldrar (Michel och Josefina Beiruti) tycker att det är jättefint av de att de vill stötta andra barn som behöver det. Vi känner att det är viktigt att våra barn har empati för andra och försöker att ge de så bra värderingar som möjligt i sin uppväxt.


Stella Pech 10 år  ifrån Stöllet


Jag heter Stella, är snart 10 år och tycker om att måla. Jag är född i Tyskland men sen 7 år är jag hemma i Sverige.
Min mamma berättade till mig om idén av paint4kidz och för mig var det direkt positivt. Man kan måla, vad jag göra i alla fall och jag hjälpa andra barn med mitt hobby.


Vi föräldrar är stolta att Stella har bestämt sig att hjälpa andra barn med sina bilder. Vi tänker att Paint4Kidz gör ett jättebra jobb med mycket engagemang


 

Emilia 10 år

ifrån Huddinge


Emilia är en glad och omtänksam tjej som inte tvekade en sekund när hon presenterades för Paint4Kidz koncept.

 

På fritiden spelar hon fotboll och tränar cheerleading, gör Tiktok-videos och hänger med kompisar eller med sin lillasyster.

 

Att måla abstrakt passar henne perfekt eftersom hon ofta ställer lite för höga krav på sig själv och är rädd för att göra fel. Nu testar hon sig fram och provar olika tekniker. Mamma och pappa är så stolta!