Paint4kidz

Ideella Föreningen/Organisationen Paint4Kidz


ALLMÄNNA BESTÄMMELSER

 

Paint4kidz

 

Paint4kidz, Sala, Sverige

organisationsnummer - 802534-0285

Paint4kidz org. startades 2021-01-01


 

Föreningens målsättning, syfte och ändamål:


Målsättning

 

Vår målsättning är att barn ska hjälpa barn igenom att måla tavlor, olika textilier och porslin. Barnens konstverk säljs med hjälp av auktioner via Facebook och även till fasta priser. All inkomst via försäljning och auktioner går oavkortat till de olika gåvorna. Målet är att hjälpa samtliga barn som ansöker. Allt arbete är ideellt och inga arvoden betalas ut.


Syfte

Syftet med Paint4kidz är att låta barn hjälpa varandra och även att upplysa barn om varandras livssituationer. Det finns två olika målgrupper, en som är för de som målar med Paint4kidz och de som är mottagare av Paint4kidz gåvor och hjälp:

Målgrupp 1: Barn som tillåts måla med Paint4kidz är de som föreningen utses som ambassadörer. De är barn i ålder 6–15 år. Deras uppgift är att hjälpa till med att måla och sedan sälja via Paint4kidz. Samtliga inkomster går oavkortat till insamlingen för barnen.

Målgrupp 2: Ålder för de som får söka gåva från Paint4kidz är 0–15 och boende i Sverige. Ansökan för bidrag görs av föräldrar eller förmyndare av det sökande barnet.

Syftet är att hjälpa så många barn som möjligt.

 

Ändamål

Ändamålet för Paint4kidz är att minst 90% av vinsten kommer gå oavkortat till välgörande ändamål för barn i ålder 0–15 inom Sverige, som lever under försvårade ekonomiska förhållanden. De ekonomiska bidragen är ämnade till julklappar, födelsedagspresenter och ekonomiskt stöd till hushållsvaror vid akuta situationer. Samtliga bidrag och gåvor betalas ut med hjälp av olika presentkort. Vid utdelning av julklappar är det ambassadörerna som fysiskt delar ut eller skickar med hjälp av postnord paketen.


Bli medlem!

Klicka här!!!